Blåvittbloggen!

En blogg om BLÅVITT! Instagram: Blåvittbloggen , twitter: Ninaifk

Börja spela fotboll nu Blåvitt!!

Allsvenskan <3, IFK GBG <3 Permalink0

Allsvensk debutant 19åriga  August Erlingmark fick hoppa in i het luften innan andra halvlek startade. Agge gjorde det bra :)
Mikael Bomans kvittering 91 minuten, vi på läktarna pumpade på med extra energi för att vända matchen och vinna, men tyvärr blev det oavgjort : en besvikelse. Med 4 oavgjorda och 1 vinst måste Blåvitt börja vinna igen.
Känns som om vi är i en ond cirkel med oavgjorda matcher.

Blåvitt vs Hammarby 1-1 (0-1) självmål tyvärr av Rogne som tänkte nicka över bollen.
Målskytt: Mikael Boman
+ August Erlingmark - allsvensk debut kändes lugn o att han varit med länge.
+ Fullsatt Kommandobryggan, det var så kul :)
+ Sebastian Erikssons inhopp, en taggad Seb med bra energi och han köttade på :)
- Bakåt passningar- för helvete gubbar man gör mål framåt!!! Spela framåt inte bakåt!!

Kul med ett rival möte, men publiksiffran är för dårlig 12149. Att man ska behöva tjata på folk att gå på Blåvitt som betyder allt <3 ( efter Jonis <3) Det ska alltid vara fullsatt, vart har hetsen kring biljetter tagit vägen ?
Nu lägger vi matchen åt sidan och blickar framåt.

Nästa match: 2 maj (tis) BK Häcken, avspark 18:30 Bravida Arena
Nu fyller vi skitarenan med Blått och Vitt!!!