Bortareseinfo : Malmö

 
Söndag den 27 augusti möter vi Malmö FF på bortaplan. Ni som åker ner hittar praktisk information här.

Viktig information
- Det är vägarbete i höjd med Bjärred så ha med det i beräkningen och ta det försiktigt på vägarna (se bild nedan).
- Alla som ska in på bortasektionen ska gå in via allén från Stadiongatan. Tidigare år har en del gått fel och sedan fått gå runt hela området.
- Köp förköp och biljetter hittar ni här.

Arena/Bortasektion

Malmö FF:s hemmaplan heter Swedbank Stadion och ligger på Eric Perssons väg 31 i centrala Malmö, se vägbeskrivning respektive karta. Vi är som vanligt placerade på den södra kortsidan, markerad som sektion 17 på arenaskissen. Swedbank Stadion har en publikkapacitet på 22.500.

Arenan öppnar 90 minuter före matchstart, klockan 17.30.

Biljetter
Förköp rekommenderas alltid. Vår storlek på bortasektionen avgörs delvis utefter antalet förköp. Biljetter säljs här och vid arenan på matchdag säljs det i biljettlucka vid vår entré.
Ungdom (upp till 20 år): 150 kr
Vuxen: 225 kr

Bortakortsinnehavare visar upp sina kort i entrén och bockas av.

Kiosker/Service
Kioskerna har normalt utbud. Både kort- och kontantbetalning accepteras.

Samling före match
Vi kommer även i år att samlas på och kring Lilla Torg där det finns flera krogar. Det är ca 3 km till arenan och en promenad beräknas ta ungefär 45 minuter. Tänk på att gå i tid om ni inte åker bil eller buss till arenan.

Parkering
Det är begränsat med parkeringsplatser i närheten av Swedbank Stadion.  Det finns ett parkeringshus och Coop har en stor parkering på södra sidan av arenan som är lämplig för gästande supportrar.

Res med Änglarna
Änglarna styr årets tågresa till Malmö och det brukar vara väldigt uppskattat bland supportrarna. All information om resan hittar ni här.

Priser:
Medlem 429 kr
Icke medlem 499 kr

Övrigt
Christopher Lindahl och Christian Olsson är i tjänst och behjälpliga på plats. Vid frågor kan ni ringa på 031-703 73 37. Malmö har även en Servicevärd, Sandra, på plats som hjälper gästande supportar.

Ses i Malmö!!! 

Kommentera inlägget här :