Bortareseinfo Sv cupen : Landvetter IS

 
Imorgon Onsdag  klockan 18.30 möter vi Landvetter IS på bortaplan i Svenska Cupen. Här kommer viktig och praktisk information till de som tar sig dit. Observera att vi uppmanar till förköp och notera att det är ytterst begränsade parkeringsmöjligheter.

Arena/Bortasektion
Landvetter spelar på sin hemmaplan Landvetter IP.
Det kommer att sättas upp provisoriska läktare runt planen och vi har blivit tilldelade den västra sidan.

Biljetter
Vi rekommenderar förköp som alltid. Biljetter köper ni här och om det finns biljetter kvar på matchdag så säljs de på plats.

Vuxen: 150 kr
Barn/ungdom (4-16 år): 90 kr
Matchdag (om det finns biljetter kvar): 200 kr

Kiosker/Service
Det kommer att finnas enklare form av kioskutbud. Korv, dricka, kaffe, bulle mm. Betalning sker endast kontant eller Swish. Notera att överbelastning av nätet gör att Swish kanske inte fungerar, kontanter rekommenderas.

Parkering
Det finns ingen parkering i direkt anslutning till planen. Landvetter har gått ut med info om att närmsta parkeringsmöjligheter ligger på ca 10-25 minuters promenadavstånd bort. Om ni inte måste ta bilen är det bästa alternativet att åka kollektivt

Ta sig till arenan kollektivt
Med buss tar ni Röd Express till hållplatsen Önneröd som ligger ca 250 meter från arenan. Västtrafik kommer att sätta in extra bussar. Röd Express går från bl.a. Centralstationen och Korsvägen och tar ca 35 minuter.

Övrigt
Christopher Lindahl är i tjänst och vid frågor kan ni ringa 031-703 73 37.
Övrig information som Landvetter IS gått ut med hittar ni på deras hemsida.

Landvetter IS vs Blåvitt 

18:30 

Just nu: 870 sålda till våra sektioner! :) 

SES DÄR KAMRATER!!! 

 

Kommentera inlägget här :