Blåvittbloggen!

En blogg om BLÅVITT! Instagram: Blåvittbloggen , twitter: Ninaifk

Remner tillbaka !

IFK GBG <3 Permalink0
Målvaktstränare Stefan Remner. 

Efter sju säsonger lämnade Stefan Remnér IFK Göteborg för Shenzhen i Kina. Från 2018 är den värmländska målvaktstränaren tillbaka på Kamratgården.
– Det känns verkligen som att komma hem, säger han.

Tidigare i höst kunde vi meddela att Sven Andersson återvänder till Helsingborgs IF. Ersättaren är ett välkänt ansikte. Stefan Remnér kommer tillbaka till den klubb han tillhörde i sju säsonger (2010–2016) efter att senaste året varit med om ett fotbollsäventyr i Kina.

”Remma” blev värvad av Sven-Göran Eriksson till Shenzhen i andradivisionen. I början av sommaren fick dock den blåvita uefacup-coachen från 1982 gå från klubben – och med svensken även dennes medarbetare.
– Senaste halvåret har jag ägnat åt att resa runt om i världen och ha ett break från fotbollen. Nu är jag verkligen sugen på att börja jobba igen och det finns ingen bättre arbetsplats än Kamratgården, säger Stefan och fortsätter:
– Jag har arbetat i många år med Pontus (Dahlberg), Erik (Dahlin), John (Alvbåge) och Tom Amos (u-truppen). Vem av dem som är här nästa säsong återstår att se, men oavsett vilka känns det väldigt tryggt och inspirerande att vara en del av deras fortsatta utveckling.

Avtalet sträcker sig över 2020.

Välkommen tillbaka! 

Till top