Awaydays- truppen mot Jönköping

 
I morgon är det åter dags för IFK Göteborg att spela allsvenskt igen. Jönköping Södra står för motståndet på Stadsparksvallen. 

– Vi ser fram emot om att få tävla om poäng igen, säger assisterande tränare Magnus Edlund. 

Det allsvenska uppehållet är snart över. Efter lite ledighet startades försäsong nummer två upp med ett läger i Smögen och följdes upp av en resa och match i Litauen. Nu väntar Jönköping Södra på bortaplan. 

– Vi är förväntansfulla inför att det drar igång igen och väldigt sugna om att börja tävla om poäng, säger Magnus Edlund och fortsätter:
– Vet om att det blir en tuff bortamatch, men vi har alla möjligheter att vinna om vi får ihop vår offensiv och defensiv.

Sista passet klarades av på Karmatgården i förmiddags. En lättare träning som handlade om att sätta fokus på morgondagens uppgift.
– En lugn, avspänd och glädjefull träning som syftade till att samla all energi till morgondagens match. 

Erik Dahlin, som klev av gårdagens träning, tränade idag och finns med i truppen som åker till Jönköping. Saknas gör däremot Sebastian Eriksson som är avstängd.
Benjamin Zalo och Patrik Karlsson Lagemyr är ännu inte tillgängliga för spel. 

Truppen:
Erik Dahlin, Pontus Dahlberg, Emil Salomonsson, David Boo Wiklander, Thomas Rogne, Mattias Bjärsmyr, Mix, Mads Albaek, Sören Rieks, Martin Smedberg-Dalence, Abdul Razak, Lawson Sabah, Sebastian Ohlsson, August Erlingmark, Henrik Björdal, Tobias Hysén, Elias Omarsson, Mikael Boman.

Ses i Jönköping! 

FRAMÅT ÄNGLARNA ALE!!

Kommentera inlägget här :