Premiärtruppen!

 
 
 

Så är det dags. Allsvensk premiär. IFK Göteborg mot Malmö FF inför storpublik på Ullevi.
– Vi har jobbat hårt under en längre tid och är redo för avspark, säger Magnus Edlund.

Sista passet är genomfört. Det regn som präglat IFK Göteborgs två träningar på matcharenan torsdag-fredag ska förhoppningsvis övergå i ljusare tider lördag 1 april.
Då Matchen är här.
Då allsvenskan startar.
Då vi går igång igen.

– Äntligen, får vi väl säga. Vi har slitit i en lång period i väntan på det här. Självklart en extra krydda att starta allsvenskan på hemmaplan mot de regerande mästarna med allt vad det innebär. Samtidigt ska vi komma ihåg att det handlar om en match av 30 och att vi inte gör en enskild match för stor, säger assisterande tränare Magnus Edlund och fortsätter:

– Det finns gott om både energi och harmoni i truppen. Vi har en försäsong bakom oss som, Patrik Karlsson-Lagemyr undantaget, var utan allvarligare skador.

I premiären väntar som sagt regerande mästare från Skåne. Med en i stort sett intakt trupp från 2016 – däremot med en ny tränare i Magnus Pehrsson efter danske Allan Kuhn.

– De lär till stora delar uppträda som de avslutade förra säsongen. Möjligen med något rakare och snabbare spel, tror Edlund.

Här är den allsvenska premiärtruppen 2017:
Erik Dahlin, Pontus Dahlberg, Emil Salomonsson, David Boo Wiklander, Thomas Rogne, Mattias Bjärsmyr, Scott Jamieson, Martin Smedberg–Dalence, Mads Albaek, Sebastian Eriksson, Sebastian Ohlsson, Abdul Razak, Sören Rieks, Mix, Henrik Björdal, Tobias Hysén, Mikael Boman, Elias Omarsson.

FRAMÅT ÄNGLARNA ALE!!!

 

Kommentera inlägget här :