Truppen mot Jönköping.

Alf Westerberg klar till 2018 som tränare! :) Westerbergs blue white army!!! 

Skönt höstväder. En perfekt gräsmatta. Gott om energi. IFK Göteborg har genomfört ett sista och matchförberedande pass inför lördagens uppgift.
– Det är givetvis så att tillbakastuds omedelbart gäller efter förlusten senast. Men det handlar om att göra det jobb som krävs och att vi är noga med grunderna i vårt uppträdande. Vi möter ett spelskickligt lag som är vassa i djupled. Defensivt är Jönköping mer markeringsinriktade än många andra lag.

De åskådare som följde övningarna kunde konstatera att Thomas Rogne gick för fullt och sålunda är tillbaka i truppen.

Det gäller även Kristopher Da Graca, som var avstängd i måndagens möte med Djurgården. Istället är det Mix som får stå över kommande match med tre gula kort.

Sam Adekugbe är ännu inte tillbaka efter sin skada i baksida lår. På truppens skadelista finns som bekant även en assisterande tränare vid namn Torbjörn Nilsson, som under fredagen opererar sin avslitna hälsena.

Det i sin tur innebär att vi har det stora nöjet att hälsa en annan blåvit ikon tillbaka i a-lagssammanhang. ”Hjalmar–429 a-lagsmatcher–15 säsonger–Jonsson” kliver in och vikarierar för ”Totte”.

 
Truppen:
Pontus Dahlberg, Erik Dahlin, Emil Salomonsson, Thomas Rogne, August Erlingmark, David Boo Wiklander, Billy Nordström, Kristopher Da Graca, Sören Rieks, Martin Smedberg–Dalence, Sebastian Ohlsson, Sebastian Eriksson, Vajebah Sakor, Andreas Öhman, Patrik Karlsson Lagemyr, Tobias Hysén, Mikael Boman, Elias Omarsson.
 
Blåvitt vs Jönköping 
avspark: 14.00
Gamla Ullevi 
 
Ses på Kommandobryggan!!
FORZA BLÅVITT <3 

Kommentera inlägget här :