Blåvittbloggen!

En blogg om BLÅVITT! Instagram: Blåvittbloggen , twitter: Ninaifk

KB goes big!!!

Allsvenskan <3, IFK GBG <3, Supporterkultur! Permalink0
 

Kommandobryggan goes big 2.0 - Alla i blått!

Lystring!

Mot Djurgården i våras testade vi konceptet "KB goes big", trots att matchen i sig var en besvikelse blev läktarinsatsen desto bättre. Vi kommer därför testa detta igen mot AIK 27 September. Vi kommer flytta ner Supras, Oktoberkamraterna och Cliffhangerz till sektion G/I (nedre ståplats). Dessutom spetsar vi till konceptet ytterligare med en uppmaning att alla ska klä sig i blått. 

Förhoppningsvis kommer detta sprida sig till andra sektioner och bidra till en ljudkuliss som smittar av sig till spelarna på planen. 

Det går inte nog att understryka hur viktig matchen mot AIK är och det krävs av oss att vi kör 110 procent i 90 minuter plus tillägg för att ge spelarna den extra energin!

Så slut upp och ställ er bakom IFK Göteborg. Brukar du stå på nedre ståplats och inte riktigt vågat ta ton innan, det här är din chans att sjunga tills strupen lägger av! 

Det är allvar nu och AIK ska veta att detta är vår arena och att de inte är välkomna. Ta med dig din kompis som tvekar, ställ er på KB eller G/I och sjung vårt älskade IFK Göteborg till seger i ett blått hav!

Biljettbyte från H/J till G/I kan ske i Blåvittshopen, dock ej på matchdag. Gå in på SLO-sidan för att få info om hur många biljetter som är sålda på respektive sektion.

/Grupperna på Kommandobryggan

 

Till top