Blåvittbloggen!

En blogg om BLÅVITT! Instagram: Blåvittbloggen , twitter: Ninaifk

Young Fellows goes big.

Allsvenskan <3, IFK GBG <3 Permalink0
 

För femte året i rad bjuder IFK Göteborg in till Young Fellows Goes Big – matchen där Young Fellows skapar Sveriges största miniklack. I år är det dessutom dags att slå nytt rekord när vi tillsammans med vår samarbetspartner Länsförsäkringar siktar på att bli över 1 000 barn och ungdomar i klacken.


Söndagen den 22 oktober klockan 15.00 tar IFK Göteborg emot Östersunds FK på Gamla Ullevi. Denna match byter Young Fellows plats och flyttar till sektionerna B3, B4 och P4. Alla ungdomar mellan 9-15 år är välkomna till Gamla Ullevi och Young Fellows Goes Big – helt gratis.
En dag du inte vill missa!

Vi byter sektion för en dag
För att alla ska få plats kommer Young Fellows att flytta från sin vanliga sektion till sektionerna B3, B4 och P4, som vi har helt för oss själva.

Anmälan
Vänligen anmäl deltagande barn här. Det går bra att anmäla barn fram till klockan 12.00 på matchdag. Vi vill att samtliga barn anmäls via länken, för att vi ska få korrekta kontaktuppgifter till ansvarig vuxen.

Anmälan för klass eller grupp
Är ni en klass, ett lag eller en grupp på fler än 10 ungdomar? Vänligen mejla in er gruppanmälan med nedan uppgifter till youngfellows@ifkgoteborg.se.
- Namn, telefonnummer och mejladress till ansvarig person.
- Alla ungdomarnas namn.
- Vid klass/lag- skriv med namnet på klassen eller laget. 
Vi rekommenderar att den ansvarige finns på plats på arenan alternativt finns tillgänglig per telefon under matchen. 

Om Young Fellows
Young Fellows är ett läktarkoncept för tjejer och killar i åldrarna 9-15 år. Barnen står på en egen sektion, utan föräldrar, under uppsyn av ledare från IFK Göteborg. Läs mer här.

Vid frågor
Kontakta oss gärna på youngfellows@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.

SES PÅ GU KAMRATER den 22 okt 15.00.

FRAMÅT ÄNGLARNA ALE!  

 
Till top